Otázečka

Otázečka

Anotace: co mne napadla v 1666m n m…

Ó pane a vládče světů.
Ty, co stojíš nad osudy.
Stvořiteli hmyzu, květů,
živé obdařil jsi údy.

Ty dáváš nám v míře hojné
světlo, naději i lásku.
Odpověď dej bohabojné
duši na prostou otázku.

Otče náš
stojící nad světy, časy
stvořil jsi
člověka k obrazu svému
(to, že vznikly různé rasy-
inu-snad jsi měl i trému).

Já v díle Tvém nacházím kaz:
Proč přítomnost Tvého božství
je obsažena v každém z nás
v menším nežli malém množství ?
Autor Enšpígl, 15.07.2007
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí