Pár vět a každá o něčem jiném...

Pár vět a každá o něčem jiném...

Anotace: co více dodat?...

Oblohu pokryl stín,
z něžných úst, jen sten,
mraky pohltily slunce i lunu,
jedna tvář a jeden smích…

Rudá zem pod námi,
modré, nádherné oči,
temné souhvězdí na nebi,
jen pár slov, několik vět…

Není srpen, není září,
jeden květ rudé růže,
pár dní do slunovratu,
pro tvá ústa jeden polibek…

Vypadá to na déšť,
schovám tvé srdce si do dlani,
ale něco je jinak, něco je jinak…
pro tebe a jen pro tebe…:

: Začalo v pekle sněžit…
Autor Láďa, 16.07.2007
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi ten poslední verš...

21.07.2007 12:02:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí