Vzpomínky Lásky

Vzpomínky Lásky

Anotace: vzpomínky na chvilky s člověkem, kterého miluji.

Já měl cit trnkového vína,
opojný a trpký,
má celoživotní síla.
Můj život je mrtvý.

Vzpomínáš,vzpomínáš na ten čas,
kdy spolu jsme šli
a já se na Tebe díval zas a zas,
jedli jsme ,maliny.
Ty, které máš tak ráda, mňam.
Po nichž voníš a hřeješ.
Tebe spatřil jsem tam,
jak se rozpustile směješ.

Chtěl jsem chytit Tě za ruku hebkou,
ale poněvadž si upřela pohled na mne,
on zničil tu chvilku pěknou,
srdce mne v onom neklame.

Získal Tě dřív, má lásko,
jeho dlouhovlasá krásko.

Prší a prší za oknem.
Bojím se, že Tě ztratím,
vzteky vším mlatím,
pláčí,pláčí oči žalem.
Na stole kus chladné oceli
a v něm kulka, co mne zastřelí.

Ach jo, proč jsem zbabělec
ni zabít se nedokážu,
smůly jsem milenec
a oběť na zakázku.

Nestihl jsem Ti říct,
jak moc Tě mám rád
a tak zůstávám kamarád
i když chtěl bych víc.

Nezapomeň!!
Autor Dominik Plesr, 16.07.2007
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí