Když zavřu oči

Když zavřu oči

Anotace: tohle jsem jednou napsala kamarádovi, z kterého se vyklubal můj přítel bouhužel už bývalý

Když zavřu oči

Když zavřu oči
Spatřím kluka co je pro mě vším
Když zavřu oči
Slyším jak v uších zní mi jeho smích
Když zavřu oči
Cítím tu známou vůni jeho těla
Když zavřu oči
Vnímám přátelství a lásku co jsem vždy chtěla.

Nejlepší přítel stal se mojí láskou
Ztráta jeho by byla nenahraditelnou mojí duše součástkou!
Znamená pro mě víc než všechno zlato světa
Jaký má však význam tahle věta?

Když zavřu oči
Je mi tak blízký až strašně vzdálený
Když zavřu oči
Můj mozek je z toho zmatený.
Když zavřu oči
Nevím jestli doleva či doprava dát se
Když zavřu oči
Vím že s ním budu vždy smát se.
Autor seherzada, 02.05.2005
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí