Sním o trápení

Sním o trápení

Anotace: Smutná událost se v básni změní ve víno, které za ni ovšem může.... chápete?

Sním o trápení

Sním
O trápení

Bavím se s tebou
A přitom sním o umění

Jak satan potírá koberec krví
Nebyl jsi poslední ani prvý
Kdo spálil se

O most ze sirek

Kdo utekl
A nechal tu zbytek
Kdo nechybil
Kdo zachránil se
Kdo mě ubodal
Kdo netrápil se

Kdo pravdu měl
A já jsem vina
Jak noční můra
Plná vína
Autor Ammazonic, 16.07.2007
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí