Život...můj život

Život...můj život

Anotace: Jsou doby, kdy bych se raději neviděla

Dívám se z okna
Přede mnou plují životy druhých
Jen ten můj i stále uniká
Ztratil se mi v davu a i když je tak jiný a jedinečný
nedokáže ne sebe nijak upozornit

Když zvedne ruku na zamávání
všichni ostatní ji zvednou také
Zkusí vztyčit ukazováček a ukazuje na temnou vránu letící nade mnou
Ale najednou je tam těch vran tisíc a každý civí tím jedním prstem na tu mou
Staví se na špičky a všichni ostatní mají rázem žebřík
Sedá si sklíčeně na mokrou dlažbu
A já, jak jsem vyčerpáním klesla pod tíhou oněch vraních křídel a vztyčených prstů a ležela jsem na té samé mokré dlažbě, vidím svůj život, jak smutně sedí a sám sebe objímá
Tak jen tiše ležím a nedávám znát, že už jsem ho našla
A po chvíli odvrátím hlavu na druhou stranu
Autor Zápěstí, 16.07.2007
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Lisa.Ginmi, Sima, Vénëa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věčná škoda...

29.01.2008 20:53:00 | Lisa.Ginmi

povedené dílko...

22.10.2007 20:54:00 | Sima

moc pěkné

05.09.2007 19:05:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí