nadčasová

nadčasová

Anotace: ...

Dnes dýchla na mě
touha dávných věků,

pod oblouky v
ve stylu empíru,

jak bylo složité
udržet si etiketu,

a jak dusila
ta spousta kovu
kovaná vždy na míru,

tak někdy připadá mi
naše žití,

at v brnění
či v korzetu

a dokud neuslyším
na zápraží
vlčí vití,

tak budu stále děkovat
za chvíle,
že jsi tu.

Ve Tvých očích
jsem na chvíli někým,

ten pro koho
má smysl žít,

a nezáleží
čím jsme byli předtím,

jdou etikety stranou,
když toužím lásko
Tebe políbit.

No a tak v opojení
dávných časů,

jsem poslal políbení
současnou vteřinou
prostorem

a ještě pohlazení
do Tvých jemných vlasů...

..s díky nadčasovým..

to že ve Tvém srdci
Lásko jsem...
Autor chalcedon, 16.07.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klobouk dolů... smekám

19.07.2007 21:04:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

z mych oci ted ukapla slzicka...moc pekna :-)

16.07.2007 23:26:00 | Gyllien

To je nadherny..

16.07.2007 23:06:00 | allyssa8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí