Roztrpčení

Roztrpčení

Anotace: Přemýšlela jsem nad tím, jak dokážeme být někdy nesnesitelné ve vztahu a co by nám k tomu někdy chlapi s chutí řekli...

Cítíš se znechucená, roztrpčená, podvedená, unavená,
jsi tak nakvašená, rozladěná, pohoršená, uražená,
jak jen žena může být...

Podle mne však jenom ty,
mi stále šlapeš na paty,
nemáš vůbec pochopení,
co se chlapům v hlavě honí,
a že je to k nepřečkání!

Já jsem tě jako ďábel,stále sváděl,nenápadně dál podváděl,
dále jsem jiné vídal, s nimi býval o tebe se nezajímal.
Jakpak s tím prý máš dál žít?

Podle mne jsi ty ta zlá,
co mi všechno vyčítá,
nemáš vůbec pochopení,
co se chlapům v hlavě honí,
vždyť už je to k nepřečkání!

Ty za mnou slídíš, moc se mýlíš, ničeho tím nedocílíš.
Jenom to na mě zkoušíš, dál mě soužíš, ničemu tím neposloužíš.
Jak mám s tebou dále být?

Tvá žárlivost bezmezná,
zhoršuje nám co se dá,
nemáš vůbec pochopení,
co se chlapům v hlavě honí,
vážně je to k nepřečkání!!!

Tak sbohem.
Autor Krtica, 02.05.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí