Anděl

Anděl

Anotace: Na světě je málo vzácných lidí, já zrovna měl to štěstí a jednoho znám.

Slova plynou mezi řádky,
poznáváš, jak je život krátký,
letí rychle jako koule z děla,
dost krátký na to abys poznal Anděla.

Já mám život na začátku,
žiji si jen pár pátků,
již sem však to štěstí měl,
a nechci aby odletěl.

Bez křídel a s čistou duší,
v srdci žár, a úsměv co vám vždycky sluší,
charakter a silnou vůli,
co zlobu ostrým nožem půlí.

Pomyslná svatozář,
zdobí vaši pěknou tvář,
cítím vaši vůni kůže,
vy jste mezi trny, růže…

Vy jste zdrojem mojí touhy,
s vámi je krásný i okamžik pouhý,
mé srdce po vás touží moc,
s vámi bych chtěl strávit den i noc…
Autor Buddha, 16.07.2007
Přečteno 629x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přátelství a jeho kouzelná moc... pěkné

18.07.2007 17:29:00 | xxx xx s

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí