Dlouho

Dlouho

Anotace: Po dlouhé době skládám slova, tak jen do mě ;) Krásný den

Jak dlouho byli jsme bez múzy, můj pane,
jak dlouho trápili nás na moři kurděje,
jak dlouho zažíváme chvíle nevídané,
jak dlouho štěstěna se na nás nesměje?

Tak dlouho vyprahlá a lačná ústa jsou,
tak dlouho jako svět mě známý stojí,
tak dlouho hledám dívku s dobrou adresou,
tak dlouho jak se dítě ze tmy bojí.

Jak dlouho ještě bude nás tu míjet,
jak dlouho bude odklánět svůj zrak,
jak dlouho potrvá ten její výlet,
jak dlouho bude nad námi ten mrak?

Tak dlouho dokud opět nenajde se,
tak dlouho než opět vyraší ten cit,
tak dlouho jak to mé srdce snese,
tak dlouho snad - co budu žít ...
Autor Obyčejný básník, 17.07.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

The trust is the soul of Great Love!

17.07.2007 17:25:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí