Mollová kytara

Mollová kytara

Anotace: Byl jsem tak ochrápanej, ale chtěl jsem napsat ještě jednu. Tuhle.

Jedna struna mi neladí
Noc je tu zas
A já nemůžu najít měsíc
Střídání D moll s A moll7
V mém hraní hoří dům
A jeden popálený člověk
Se válí v prachu u jeho dveří
A nikdo ho nevidí
Protože všichni šli mrdat
Teď A moll a D moll
Je den
Z trosek domu odkapává voda
A muž leží dál na silnici
A nemůže uvěřit tomu,
Že umírá
A nikdo s tím nechce nic mít.
Dlouhý, stále sílící G moll
Ptáci se slétli a zaživa ho začali žrát
Naposledy zvedl ruku,
Aby je odehnal
C moll
A potom už jen zemřel
Autor Jan Simon, 03.05.2005
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucie Teru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já myslím že je to velmi dobrá báseň....jiná než ostatní...

10.04.2008 15:09:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí