To je vše...

To je vše...

Anotace: jen vzpomínky...

Pár usušených květin
tři zaprášené knížky,
fotky několika dětí
a dva řetízky s křížky.
Zlatý prsten s kamínkem
tvá zástěra ve skříni na ramínku
je vše,co mi po tobě zbylo...
kromě tvého jména,napsaného na pomníku...
Autor mosquito, 17.07.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až jsem měl husí kůži.Je nádherná, jsi skvělá básnířka.

13.09.2007 09:28:00 | Azazen

Trochu z toho mrazí.

08.09.2007 17:41:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí