Zlato

Zlato

Anotace: Jak najít v životě to pravé zlato?

Život je lekce
život je dar
život je moře
i oceán.

Oceán temný s plavými vlasy
má úděl života nějaký smysl?
nechte mne vyslovit jen slůvko 'asi'
mohu jen doufat, trápit svou mysl.
Mohu jen doufat
modlit se za to
aby mi život přinesl zlato.

Zlato je krásné
půvabné, milé
zlato je láska
i krásná chvíle.
Autor Gabcaaa, 17.07.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano!!!

20.07.2007 17:41:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí