Dobrou noc :)

Dobrou noc :)

Anotace: ...

Teplá je tma černočerná
spánek mi víčka zamyká
poslední myšlenka neposedná
zlehýnka se tě dotýká.

Přicházíš tak opatrně
sedneš si na kraj postele
dech se mi tají překvapeně
a ticho je jak v kostele.

Tvá ruka teď hledá moji
na tváři cítím už tvůj dech
část ze mě se strašně bojí
a mráz mi běhá po zádech...

Pak rozplyneš se znenadání
do tepla černé šťastné tmy
já usmívám se k usínání
sním, že já a ty jsme MY.
Autor Euka, 03.05.2005
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí