Chuť pralinek

Chuť pralinek

Anotace: ...recept na mé jarní smutnění...napsat si říkanku...

Do každého centimetru
mého objemu nad míru
vtiskni polibek

Má kůže tě omámí
jako chuť pralinek

Pravda je
že Rum není každému
po chuti

No a co
může se stát
Přijde ten
kdo chuť pralinek
má rád
Autor Hančí, 03.05.2005
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí