Znudění

Znudění

Anotace: Tak trochu jednotvárnost, nuda, a konec vždycky stejný. To je život

Bez touhy po polibku
v životě bez zážitků
v květinářství bez květin
je mi...celkem fajn

Bez plavek v bazénu
s kytičkou za uchem
v objetí plamenů
jen tančím s tornádem.

Nevěřím na lásku,
mám žíly z provázků
a vlasy plešatí,
mě to však nevadí.

Nebudu se zabíjet,
už mě to nudí,
nechci se vyvíjet
tělo mě studí.

V krajině bez vzduchu
chci jídlo bez tuku,
tak padám do jámy
a spěju k sebezničení
Autor evy, 18.07.2007
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výstižný název po přečtení toho braku jsem znuděný byl

19.08.2007 00:46:00 | Jsem ten kdo jsem

já chci taky jídlo bez tuku...

21.07.2007 16:54:00 | Jul

Ano, žíj pro lásku, ne pro nudu...

18.07.2007 15:54:00 | Bíša

bude hůr... tak netrucuj :) báseň povedená ,originální mi příjde...

18.07.2007 14:26:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí