smutek

smutek

Anotace: o chvílích, o kterých se moc nemluví

Tak čeho se mám bát?
Co ještě se stane?
Kdy budu se zas smát?
Kdyže láska vzplane?
Srdíčko mě bolí moc,
co s tím dělat mám?
Vždy když nastane noc
tak jen bolest znám.
Stále sama jsem,
a to mě zneklidňuje.
Proč nechávám si zdát sen,
který se stále nesplňuje?
Autor Pipilota, 18.07.2007
Přečteno 445x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Emmelia, Labanda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

život je jak vlnky na moři,jsi mladá , štěstí Tě ještě potká, věř tomu.

29.07.2011 16:26:00 | Emmelia

st znám ten pocit ted víc než kdy jindy

20.11.2010 03:39:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí