Tak často mi připadá...

Tak často mi připadá...

Anotace: tak často mi připadá, že ....

Tak často ptám se sama sebe,
proč zrovna modré je nebe...
Kde bere se láska,
když není tenká jako páska...

Tak často mi připadá,
že samota je trest,
a je tvrdá jako pěst.

Tak často mi připadá,
že už ani nevím co láska je,
je to led, který roztaje?

Tak často mi připadá,
že lidé jsou jen loutky,
kteří se usmívaj jen lehce koutky.

Tak často mi připadá,
že život je celý smutný,
že se úsměv používá,
jen když je opravdu nutný...
Autor Aangela, 18.07.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak často mi připadá,
že lidé jsou jen loutky,
kteří se usmívaj jen lehce koutky.

Tohle je hrozně hezký...

01.09.2007 15:36:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí