Svatba

Svatba

Anotace: Psané pro lidi ,kterým jsem šla na svatbu...

Den se krátí je čas spát
Pusinky musím dřív tobě dát

Když se na svatbu připravuješ
Se svobodou odlučuješ
Dříve něž řekneš své ANO snad
Musíš si to rozmyslet napořád

Svatba je dar krásný,svatý
Je to den co všechno kvapí
Ráno když však zaspíte
Na svatbu svou snad
Nedělat rozruch z toho
To nejde jen tak

Svatebčané čekají
Na nevěstu svou
A pak až se dočkají
Budou křičet…. jdou
Autor Kšanda :), 18.07.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí