Proč?

Proč?

Anotace: těžko říct

Proč si hraju na básníka?
Dávám citům verše tvar.
Hraju si na závodníka,
co běží z nikde do nikam.

Proč, ta věčná otázka,
lidem nedá nikdy spát,
či je to jen nadsázka
a můžem se jí smát.

Nebo spíš plakat,
když straší v nocích bezesných,
když začíná klepat
na dveře záhad nesmírných.

Proč, ta malá mrška,
ťukající do čela.
Proč, myšlenek sprška
celého tě zmáčela.

Proč, vím dávno a docela,
že je pěkná příšera!
Tak proč??…
Autor DodgerKT, 03.05.2005
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí