Můžeš mi na to prosím něco říct?

Můžeš mi na to prosím něco říct?

Kolika slečnám řečena byla Tvá slova,
v hlavě odehrává se mi ten děj znova.
Sliby cos jen tak říkával,
přitom sis se mnou jen tak zahrával.

Oči bez duše jen prázdně hledí,
hledají to co už tu není.
Nevíš,jak mi bylo
nevíš,jak mi srdce bilo.

Nevíš,jak mé oči chtěli plakat
a tys mě musel takhle zklamat.
Kam jsi tak rychle zahodil
to co jsi se mnou prožil?

To, co jsem ti chtěla dát
ne,už se nemusíš bát
jednou větou jsi to zahodil
seš pořád stejnej nikdy ses nezměnil...

Prosím, řekni mi to.
Nechci abys mi už lhal.
Je Ti mě snad líto?
Nemusí, dyť sis se mnou jenom hrál...

Já jen prostě nechápu, že mě to pořád mrzí...
když jsem pro tebe už jako cizí...
ani se na mě nepodíváš
společnost jiných teď vyhledáváš...
Autor angel.of.darkness, 19.07.2007
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle se podle mě stává snad každé z nás:-( jinak básnička se povedla fakt!

20.07.2007 08:49:00 | enda

Bohužel, je to jen startovní čára dalších zklamání ..Vem si z toho poučení a obrň se proti dalším kopancům ..

19.07.2007 02:20:00 | Analisieren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí