Rebel

Rebel

Anotace: Mému synovi. Nějak v poslední době jeho třinácti letům nerozumím.

Nepůjdu kam mi ukážou
Neudělám co se má
Nedám co se ode mně čeká
Nechci co se mi nabízí
Neřeknu že mně to mrzí
Nevezmu si co je k mání
Nepodám ruku ke smíru
Neuvěřím žádným slovům
Neukážu co mě trápí
Nevyslyším cizí prosby
Nesplním co slíbím

Jsem rebel
Rebel jsem
A vedu vlastní tažení
V němž jediným jsem vojákem
A útočím vždy proti všem.
Autor Písnička, 03.05.2005
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí