Dům

Dům

Anotace: takový fakt byl...dům i on...

Dům stojící na stráni
Lákával tě k poznání
Chtěls být dobyvatel
Tajů jeho obyvatel

Prý se chechtají
Asi potají...

Chodívals tam za úsvitu
Do ticha a klidu krytu
Měls to svý životní heslo
Dokud slunce nekleslo

Pak nějak ztratil ses pryč
Náhle zmizel ten bič
Který nutil tě tu být
Tys odešel si žít

Dům stojící na stráni
Lákával tě k poznání
Tady nebyls ničí
A rackové teď křičí

Prý se chechtají
Asi potají...
Autor JamieJ, 19.07.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí