Jeviště

Jeviště

Anotace: Padla opona a zní to krutě, ale už nikd nebudu to naivní dítě..

Jeviště života
A prkna co znamenají svět
Diváci se smějí
A ty se ptáš co teď

Slíbils, že na nic si nebudeš hrát
A teď jsi tady
A diváci se chtějí smát
Máš sobě však navždy lhát ?

A právě klesla opona
Potlesk sálem zní
Vzpomeneš si na dívku
Co pro tebe nocí bdí

Prázdné sedadlo
Ve kterém měla sedět ona
Myšlenka jako žihadlo
Slitování nemá

Stojí jako zkamenělá
Tak bezmocně bledá
S odporem hledí na tebe
Proč milovat tě měla ?

Zůstala jsem sama sebou
A tys vše jen hrál
To je konec představení
Padla opona a život jde dál..
Autor Petty, 20.07.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí