Jsem

Jsem

Anotace: 0 - nula

Jsem stár
Do každé rány dostal jsem soli několik lžic
Chyb udělal jsem pár
Možná víc

Jsem bláznem
V tomhle světě konzumu
Stále padám na zem
Prý nemám špetku rozumu

Jsem šíp
Co zraní duši
Můj hrot je ostřejší
Než kdo tuší

Jsem značkou stop
Všem báječným chvílím
Každý má někde svůj strop
U vlastního už dobu kvílím

Jsem sebevrah
Řítící se ze skály
Vyvolávám strach
Jsem nestálý

Jsem člověkem
Bez výcviku
S čímž potýkám se každým dnem
Znám jen pár svých prostocviků
Chci dál ve snu žít svým snem
Autor JamieJ, 20.07.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda, tak těžkej život to bych nechtěl. Ten o kom píšeš musí být hrdina s velkým H.
Až ho uvidíš, řekni mu, že ho máš rád, třeba mu to pomůže…:-)

20.07.2007 10:30:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí