Jen tak

Jen tak

Anotace: sám moc nevím:-)

Spočítat slzy
vybarvit stín
škrtnout, co mrzí
nás bez příčin
a křičet a křičet
a hořet a plát
a na krále z pohádky
kandidovat

Spočítat světy
nalezené
dokončit věty
nedokončené
a letět a letět
a roztát jak sníh
a zahodit poučky
vyčtené z knih

A spočítat prázdno
rozbourat hráz,
bez velkých slov teď
půjde to snáz
a smát se a smát
a ve větru vlát.
A postavit z písku
největší hrad.

Spočítat fráze
koupit si klíč
odemknout dávno
co dávno je pryč
a stoupat a stoupat
a zpívat a hrát
a zlatým rybám to tajné
už nadiktovat…
Autor Kewt, 20.07.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, líbí :o)
Děkuju ti.

23.07.2007 12:39:00 | Hesiona-Essylt

klaním se a smekám

20.07.2007 10:17:00 | Luca_69

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí