Láskashop

Láskashop

Anotace: malý, možná lehce ironický pohled na dnešní dobu kdy se dá "všechno" koupit.

Nabízím Vám přístřeší
s průzory do srdcí tání
něhu v multibalení
za pár slůvek k polaskání.
Mám
iluze všech trápení
na dobírku marná přání
úsměv s trochou koření
podpultový milování
už znám
všechno to pokušení.

Přiopilé svlékání
popůlnoční umírání
kýčovité svádění
dětský koutek k odložení
svých snů.
Notový part páření
sněhobílé dotýkání
intimparfém soužení
zabalím Vám do svítání
všechno to pokušení.

(časy zvrácený
šaty zkrácený
řeky do břehů schoulený)
Autor Bušík, 20.07.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní, ale moc se mi líbí..

20.07.2007 21:54:00 | Lenie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí