Když někdy nechce se mi psát

Když někdy nechce se mi psát

Anotace: Tak prostě nepíšu a nepíšu si rád:-)

Když někdy nechce se mi psát,
tak prostě nepíšu a nepíšu si rád –
písnička, která není,
upadnout v zapomnění
nemůže a v tom je její klad…

Tak někdy nechce se mi spát –
prochodit dvě tři noci klidně bych i zvlád-
vždyť sen, co strašně bolí,
(škrtnout tě nedovolí)
mohl bych klidně neustát.

A utíkám do někam za něčím pro nikoho
Říkám si dokola: Jsi sám? No to je toho!
Však krizím svým nezmizím, nabízím rezignaci,
křičím svůj monolog snad už jen pro legraci.

Když někdy nechce se mi nic,
zkouším nic nemuset a nechci pak tím víc.
Ač stáhnu žaluzie
stejně mě neukryje
to temno náhlé bez hranic.
Autor Kewt, 20.07.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..kdysi pravidelně..teď jen vyjímečně..díky tečně

24.07.2007 12:08:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí