Múzy,prosím,bez klepání

Múzy,prosím,bez klepání

Anotace: vstupte:)

A chvíle je tavená

O plotnu mého čela

a tenká mizí

a znova

do bílého mléka

prsty namáčela

někdo zvoní za dveřmi

zrovna nemůžu

Prostě nemůžu

Jsem sám

a horký

Od nemoci

Pišpišpišpiš

Si třeba na kousky

Recyklovaných smutků

Jen už prosím začni

Je za dveřmi ona?

Zůstane?

otevřela

vešla na řádek

a bez podpatků

Bosa

Přišla s nabídkou

Chladivých dlaní

-otočím se na druhý

Bok

A obnažené půlky

Si pod peřinu

Neschovám
Autor Art Brasi, 03.05.2005
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Recyklované smutky...tak bych vyjádřila realitu zmačkaných rán.

01.09.2008 19:16:00 | Princezna.Smutněnka

pekny :D .... me se to libilo

29.04.2007 19:04:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí