Teplá krev

Teplá krev

Anotace: ...

Krev teplá stéká po mém čele,
já právě přicházím o přítele,
už necítím ten zrůdný strach,
vše pomalu mizí v mých předstávách.

Krev teplá stéká po mé dlani,
já marně křičím "pomozte mi!"
Nikdo tu není, všichni už spí,
sama sobě přeji "měj krásné sny!"

Krev teplá stále teče dál,
už není nač čekat, kdo by se bál.

Krev chladne na mém těle,
já marně čekám na anděle ...
Autor Nykyta, 21.07.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí