jiný, než jsem myslela

jiný, než jsem myslela

Anotace: co dodat :oD

Před měsícem na akci poznala jsem kluka,
teď můj pravý ukazovák na čelo si ťuká.
Romantikem tělem duší
tak, jak se to přeci sluší,
opíjel mě svými slovy:
" Vlasy hodné zlatovlásky
a tvář, co nezná vrásky. "
Takhle zněly jeho řeči
bezpochyby plné lásky.

Jako slavík zpíval stále,
nepřestával na mé chvále.
Že by láska, opravdu?
Jednou ho však chytla chuť
vrhnout se na moji hruď
a to nadržené prase
chtělo by sex zas a zase.
Teď si hrajem na pravdu?

Nalítla jsem nevím jak,
vstoupila na špatný vlak,
k pochopení hledám klíč.
Láska se za chtíčem skrývá
tak, jak to u kluků bývá.
Nejsem dívka náruživá,
dej ze mě ty pracky pryč.!
Autor Flamy, 22.07.2007
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... no, jak říká Karmen ... prostě ze života ...

17.08.2007 16:09:00 | Zweiblumen

Hm, taky ze života, takové básně mám nejraději, i když jsou smutné. Mě taky moc nejde psát vesele, většinou se k psaní dostanu jen při depce a neberu to jako stěžování, prostě jen píšu o svých nejniternějších pocitech, jako Ty. Píšeš hezky.

23.07.2007 06:26:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí