Je lepší se smát

Je lepší se smát

Anotace: Chtěla sem se zabít, ale rači sem shrnula důvody proč to neudělat xD

Sbírka: Potrhlé a smutné básně

Lepší je smát se nežli brečet,
lepší je vstát nežli klečet!
Před nikým nikdy na kolena nepadat,
a do hlubin strachu a beznaděje upadat!
Nesmíš život tak snadno vzdát,
je to jen hra kde se nesmíš bát!
I když kruté rány osud dává,
a s tebou to pořádně mává,
nesmíš to vzdát a nechat se bít,
a hned tak život si vzít!
Vstaň a řekni, Je to jen sen,
ráno zas přijde nový den,
začni život znovu žít,
zkus šťastnější než předtím být.
RAději se snaž co nejvíce radovat,
protože pak bys mohl litovat,
že jsi život celý smutnil kvůli hlouposti,
a poddal se osudu, jeho krutosti,
litoval bys že jsi se málo na svět smál,
a málo si ze života radosti vzal.
Autor (c)Balunka, 22.07.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mi se líbí a hotovo ...

01.08.2007 16:54:00 | Zweiblumen

Nebudu hodnotit obsah, neboť si netroufám. Co mi vadí, jsou příliš jednoduché verše [sloveso-sloveso], [podstatné jméno - podstatné jméno] atd... atd...
Mno a jinak být Tebou, tak nad sebevraždou vůbec nepřemýšlím, opravdu to škodí. Mysli na krásnější věci, vždyť je Ti 18.

22.07.2007 03:28:00 | tuleby

mluvis mi z duse:)

22.07.2007 02:15:00 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí