Bum, lusk, tlesk

Bum, lusk, tlesk

Anotace: Bicí sestřenky udělaly v rodině poprask :D ...

Verča hraje už dva dubny
Jak na nervy, tak na svý bubny
Černé bicí jako eben
Nemohou se rovnat s nebem

"Bubibubi bubínky
Jak Jugiho trenýrky"
Říkává si často Veruš
Nebo taky "neruš, neruš!"

A bacha! Verča už si sedla
A dřevěné paličky zvedla
První rána odeznívá
Druhá, třetí - ještě zbývá

Všichni si zacpávají uši
Proč asi? Nechceme být hluší!
Verči práská C, F, E
Teď není to tak zlé

Udeřila činely
Které náhle zmizely
Rytmy střídá střemhlavě
Ty starší běží prchavě

Když poslední tóny odezní
Odsune židli ode zdi
A vydá se do své postýlky
Kde tak ráda jí pletýnky

*Verunce*
*Stařence=o)*
Autor wigi.sama, 22.07.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

22.07.2007 17:51:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí