pro dobrou kámošku jaju .)

pro dobrou kámošku jaju .)

Anotace: známe se dík náhodě přes icq .. jde o "básničku" výhradně pro ní ... je to "oda" na nase kamaradstvi .) a vlastne mozna i neco vic :o) vsak ona uz vi ...

Z nenadání zaklepala mi na srdce
a já s opatrností jej otevřel.
Byla jako princezna ve zlaté korunce
Krásná jako sen, kdy až zrak mi přecházel
*
Zjevila se znenadání
přítelkyně, krásná holka, dobrá víla
co jen dík náhodám je k mání
právě jako cenná umělecká díla
*
Ať už je to výplod mojí fantazie,
nebo holá skutečnost
dík lidem jako je ona spousta sebevrahů ještě žije
a zakletá je jejich marnvivost
*
Sama potlučena drsným osudem
Zmlácena do bezvědomí smutkem
párkrát ovládnuta alkoholem
zrazena hrubým mužským skutkem
*
*
její síla je mi inspirací
motivem a důvodem proč dál žít
ví moc dobře, že zlé skutky se lidem vrací
byť mnohokrát chtěla v moři slz se utopit
*
*
Díky Jani. že nebála ses zaklepat
Za tvou sílu, kterou v sobě máš
dík, že smím tě znát
.. víš někdy tak pohádková se mi zdáš
*
*
*
*
---
Autor Jan Střelec, 04.05.2005
Přečteno 760x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí