Osud

Osud

Anotace: Psáno z nudy... Vím, že to není nic moc, ale co. Ne každý umí psát.. A to, že to sem dám nikomu neublíží:-)

Nebe šedne s přicházejícím soumrakem...

Neslyšíš, nevidíš
ale přesto víš,
víc..
Nanejvýš ucítíš,
jak dolů poletíš.

Jdeš temným tunelem uprostřed nekonečna...

Nezkrotná byla,
je a zůstane.
navždy..
Zrazená víla
své dostane.

Krvelačné zrůdy se na tebe sápou ze všech stran...

Bojíš se, zrychluješ,
snažíš se utéci
pryč..
Náhle to zjišťuješ,
nelze ji přemoci.

Náhle vše zmizí, zbyla jen prázdnota...

Chvěješ se, svíjíš se
ležíš tu v nicotě
sám..
Předem už vidíš se,
jako psa zbijí tě.

Je již tak blízko, víš to, cítíš ji...

Stojí tu před tebou
je celá v saténu
černém..
Chce tě vzít sebou
do svého harému
plného proklatých duší...

Nezbylo tu již zhola nic..
Jen prázdná skořápka..
Navěky spí..
...
Autor Falka, 23.07.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná... ;-)

23.07.2007 10:18:00 | somewhere

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí