Benátky

Benátky

Anotace: O městě

Benátky plné kanálů,
nádherných starých mostů,
malých ostrovů,
krásných plážích,
písku jemného,
jak rukou krásných Italek,
zpívající gondoly brázdící kanal grande,
noci bývají vášnivě erotické,
kdy Italky krásné,
své vnady ukazují,
vína moře protéká,
do hrdel žížnivých,
o nocích se nespí,
sní se na živo však,
krásy město plné bývá.
Autor Vlk v rouše, 23.07.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkus to ve své básni prožít.Bude se jí lépe véřit.;-)

25.07.2007 00:18:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí