Okno

Okno

Anotace: Taková moderní...

Žaluzie v okně
zakrývá všední den.

Proč by měl být čověk omámen?
Venku nejsme spoutáni románem.

Kopce jsou za okny.
Co se nám snaží sdělit?
Snad že měli bychom se měnit.

Měnit se časem
i tenoučkým hlasem.

Odpovídat lidem co se ptají,
aby viděli, že dech se nám netají.

Bojím se reality,
snad nezmnění moje city.
Autor Sebastian_13, 04.05.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí