Absurdno

Absurdno

Anotace: nemůžu přijít na to, kam se ten svět vlastně ubírá...

Křičíme v bouři,
mlčíme do ticha.
Pijeme z louží
a studna přetéká.

Zkoušíme létat,
ač nemáme křídla.
Musíme hltat,
přec dostatek je jídla.

Chceme být svobodní,
však zavíráme se do cel.
Jsme pány povodní
a srdce tvrdnou v ocel.

Prý kráčíme s dobou,
ne, vracíme se zpátky.
Jsme středověkou vdovou,
co sotva vyžebrá dvě zlatky.

Chceme být lidé,
ale přicházíme o city.
Co tu po nás zbude?
Stříkačky a grafity?
Autor DodgerKT, 04.05.2005
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí