O psaní

O psaní

Anotace: ...za kalnýho rána:-)

Dotkni se smrti
konečky prstů,
deprese stíhá depresi,
dopsané verše
v šepotu frází
samy se tiše oběsí?

Dotkni se slasti
pohledem z dálky,
blouznění střídá sebeklam,
vyřčeným větám
chladným a prázdným
za trest teď hlavy utínám.

Dotkni se duhy
němými slovy,
stoupání končí závratí,
z obrazů básní,
když barvy ztratí
náhle už nejsme bohatí.
Autor Kewt, 24.07.2007
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: S..a
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..hle..Bukowski,jak řádí..:o)

24.07.2007 12:10:00 | STIMPRE

Vivat nihilismus, že?

24.07.2007 12:01:00 | JirkaS

pravdu díš, v mém komentu...

24.07.2007 12:00:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí