Biologie

Biologie

Anotace: Takhle nějak vypadá neše biologie...

Nemám ráda biologii,
protože mě nebaví.
Nejradši ze všeho mám astrologii,
protože jak budu žít ví.

O biologii stejně nikdo nedává pozor,
každý si dělá co chce.
Každý se hádá, každý má svůj názor,
a uklidnit nás je pro učitele fakt práce.

Někdo si píše psaníčka,
jinej si čte zajímavou knihu.
Pár lidí si kreslí srdíčka,
a Geňa si drbe hlavu.

To je prostě naše bižule...
Autor Luďka, 04.05.2005
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí