Chtěla jsem a už nechci

Chtěla jsem a už nechci

Anotace: ani veselá ani smutná, taková nijaká :o/

Chtěla jsem ti napsat

/ mezi řádky /
jak zavřít oči
a přesto vidět svět.

***

Chtěla jsem ti zpívat

/ mlčky /
jak ztratit noty
a přece nepřestávat pět.

***

Chtěla jsem ti povědět

/ jen pohledem /
jak milovat
a přece nikdy srdce nesvázat.

***

Chtěla jsem a už nechci,
už to není třeba

/ ani nebylo /
tys pochopil dřív,
než mě to vůbec napadlo.
Autor lene.tln, 24.07.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí