O křídlech...

O křídlech...

Anotace: ...přistřižených

Obrousit hranu,
vzbouřit se k ránu,
(vzpoura když svítá
není už skrytá) -
svobodou z mejdanů
rozbourat klid.

V rozpočtu citů
jít ven z deficitu,
odvrátit hlavu –
vystoupit z davu,
a nemuset muset
když nebude chtít.

Druhý den doma
z rutiny kóma
přeznámá sféra
gumuje včera,
pár týdnů musí zas
nezazlobit:-)
Autor Kewt, 24.07.2007
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: S..a
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí