Skřítek

Skřítek

Anotace: Každý čeká na štěstí.

Na paloučku v lese,
malé zvířátko se třese.
Není to zvířátko, je to skřítek
a tak říkejme mu třeba Vítek.

Sedí na pařízku, slunce naň svítí
a v jeho slzičkách se třpytí.
Trhá lístky z kopretiny,
takový je a nebude jiný.

Má mě ráda, nemá mě ráda,
proč ze mě chce mít jen kamaráda.
Kolik lístků mu ještě zbývá,
kolik skřítků trápení mívá.

Každý den na paloučku sedá
a tu svoji kopretinku čeká.
A když jednou zůstanou chvilku sami,
tak na dušičce se zahojí všechny šrámy.
Autor Mava, 04.05.2005
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí