Střemhlav osudu

Střemhlav osudu

Anotace: Tohle dílko se vymyká všem "romanťárnám" co sem kdy napsal...Vlastně neni tady proto že by bylo dobrý, ale jen proto že sem se nudil a hrál si se slovíčky.

Střemhlav osudu

Sedím a v hlavě nápad,
až bude slunce západ.
Vzít káru sbalit věci
naložit Tebe - už žádný kecy.
Spálit gumy - vyrazit střemhlav osudu,
žiju už 20 let - kdo ví jak dlouho tu pobudu.
Další cíl před náma - západ slunce s vyhlídkou na město,
jedeme rychle - budeš mou či smrti nevěstou?
Bejby hoď konečně - všechny starosti za sebe,
konečně sedíme nad městem - západ slunce - a čumíme na nebe.
Síla okamžiku - proto neřeš teď co bylo a není,
páč JÁ Ti neslíbím že se to změní.
Mohu nabídnout přítomnost, možná i budoucnost však v mlhavé podobě
zda zůstaneš "stát" - či se mnou to riskneš - je už nyní JEN na tobě.
(LSI,24.7.2007)
Autor LSI, 24.07.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí