život

život

Anotace: život je... život je na...

ŽIVOT

Život je verš, co nám dává poezii,
život je květina, ještě orosená,
život je polibek, sladce sladký,
život je krátký, krátce dlouhý.

Je jako Anděl, který nikdy nepoznal Boha,
je jako den, který nikdy nespatřil Slunce,
je jako voňavý chléb, který tu je každý den.
Autor sarahfox, 25.07.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí