Život či sen

Život či sen

Anotace: Kdo poradí?

Nechám se svádět zas a zas
křivkami žen, vůní půdy,
krásou perel, vírou chudých
bohatých láskou v každý čas.

Nechám se svádět zas a znova
obzorem spleteným dálkou cest,
večerním vánkem pod hlídkou hvězd,
sladkým spánkem, kde dá se schovat.

Nechám se svádět sněním i životem,
však rozum duši otázkami plení.
Je jen to co je nebo i co není?
A kdo řekne mi - jsem tu, či za plotem?
Autor Ravane, 25.07.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí