Muž

Muž

Anotace: Bídné začátky (snad) basníka

Potkala jsem muže- ruce silné, pohled upíří,
do říše divu lákal mě slovy, jež teplem nehýrí.
Však kdyby jen krev byla to co sát chtěl.
V jeho očích byla jsem jen jedna z hejna těl.

To na mé srdce sbíhají se mu sliny,
kolik duši vzal, však z toho žádné splíny.
Zřel, že nebude z toho nic, tak šel o dům dál,
snad od jiné to krasné ráno vstal.

A tak poučení všem mužům sluší:
i vy jednou zaprodáte duši. :o)
Autor aura0, 25.07.2007
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí