Maturita to je fraška

Maturita to je fraška

Anotace: Taková kritika a povzdech nad zbytečnostmi

Proč chce se mi psát?
Když měl bych se učit.

To asi proto, že nechci se mučit.
Cpát do hlavy vědomosti,
snad vím už toho dosti.

Kdo dokáže posoudit,
zda chytrý jsem
zda odejdu s papírem.

Porota sedí,
zadumaně hledí,
snad přemýšlí nad odpovědí.

Za tři dostal jsem.
Proč, když všechno znal jsem.

To bude tou porotou,
co nesrší dobrotou.

Radši za tři dá mi,
než poslouchat moje fámy.

Že snad staré dámy,
co v parlamentu sedí,
nejspíš dobře nevědí,
proč na zadku svém sedí.

Oni snad nevdí, že tak tu zem nezmění.
Autor Sebastian_13, 04.05.2005
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí