Už nemohu bojovat

Už nemohu bojovat

Anotace: ...

Lehký vánek
Cuchá mi vlasy
Osuší oči
Nevídané krásy

Oči plné citu
Smutku, lásky
Pocitu nekonečné neřesti
Oči plné beznaděje a bolesti

Postačí jediný krok
Co se má stát, stane se
Krok do beznaděje, bolesti
Uplynul rok

Rok plný bolesti a strachu
Rok s vámi
Chodila jsem bosá v prachu
Bolest je opět mezi námi

Udělám krok
A cítím prázdno pode mnou
Pohlédnu vzhůru
Těžké černé mraky nade mnou

Utřu si slzy
Štěstí je krátký
Nevidím vás
Už nemohu zpátky

Natáhnu ruku
Leč už pozdě je
Slzy padlé v prachu
Země se zachvěje

Oceány ustoupí
Země rozevře se
Bolest mě utopí
A smutek poponese

Těžké mraky
Sklání se nade mnou
Temnota blíží se
Přichází On

Už nemám sílu vzdorovat
A On – bere mě sebou
Vyhrál nade mnou
Už nemohu bojovat

Pro ty co snažíc se hledat
Mé slzy v prachu stopou jsou
Vše přišlo tak příliš brzy
Už nemohu vzdorovat

Co se mělo stát, stalo se
.. a já přesto zůstala sama sebou..
Autor Petty, 25.07.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, moc si toho vážím.

26.07.2007 00:47:00 | Petty

Jsi bajecna ... jen pis dal.

26.07.2007 00:42:00 | carodejka

aby ode mě nešla jen kritika, uznám že umíš :) zkus se ale vyhýbat různým klišé. třeba "Co se má stát, stane se"

25.07.2007 15:52:00 | naiya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí