"Radost"

"Radost"

Anotace: ...tak jako uvaha o svete...

Sledujíc mouchu na zácloně
/Odmítá odletět/
A malujíc si jasně červenou pusu
/Červenou pastelkou na obrázku/
Myslím na to jací lidé jsou
/Zkouším něco jako hromadné myšlení/
A taky přemýšlím nad tím, jesti bych byla tak blbá jako Prais Hilton
Kdybych byla tak bohatá
/Nebo už jsem?/
Vždyť jak můžou děti v Africe hladovět?
Když Madonna už vlastní 20 Oscarů za svůj bombastický film
Radujme se za druhé, i když z toho nemáme nic
/Nebuďme sobečtí!/
Jak si můžeme stěžovat na vysoké daně?!
Když si pak bude moct Prezident na jednání v Ostravě zaletět
/A netrmácet se tam autem/
Jak se vůbec opovažujeme demonstrovat proti Bushovi
Když On toho pro nás tolik udělal
/Vojenské základny v ČR/

Svět je překrásné místo
Tak mějme se všichni rádi
Stačí jen, když oči zavřeme...
/A to přece není těžké!/
Autor Fried Green Tomatoes, 25.07.2007
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: paranoidandroid
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo pěkný, jen bych na to asi nešla tak po hlavě...trošku to zaobalit, viš jak...ale celkově včetněš myšlenky, kvalita:-)

14.10.2007 14:37:00 | paranoidandroid

opět se to moc nerýmuje.....ale to nevadí....připadá mi, že si objevila takový svůj "styl"-možná se mi to jen zdá, ale tyhle poslední bsničky se od těch předchozích liší -jen tak dál ;)

27.07.2007 19:27:00 | stmivani.na.lepsi.casy

Místy milé..místy sarkastické

25.07.2007 21:10:00 | Fay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí